Reseptien uusiminen ja puolesta asiointi

Reseptien uusiminen ja puolesta asiointi apteekissamme Espoossa

Onko sinulla sähköinen lääkeresepti, joka on vanhentunut ja se pitäisi uusia?

Tule meille Apteekki Niittyyn! Henkilökuntamme voi tehdä reseptisi uusimispyynnön puolestasi ja välittää sen lääkärillesi. Reseptin uusimispyynnön voi toki hoitaa myös ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaan tai sähköisesti omakanta.fi-palvelussa

Jos taas haluat uusia reseptejä tai tehdä lääkeostoja esimerkiksi vanhempiesi, puolisosi tai jonkun muun henkilön puolesta, sinun tulee osoittaa oikeutesi hoitaa toisen henkilön lääkeasioita. Puolesta asiointi onnistuu seuraavilla tavoilla. 

Esitä meille auttamasi henkilön Kela-kortti, potilasohje, tulostettu yhteenveto TAI tee Apteekkiasiointi-valtakirja suomi.fi-palvelussa. Jos sinulla on valtakirja, riittää, että todistat oman henkilöllisyytesi ajokortilla, henkilökortilla tai passilla. Valtuus on voimassa kaikissa Suomen apteekeissa, ja se oikeuttaa esimerkiksi noutamaan toisen henkilön reseptilääkkeitä, uusimaan reseptejä sekä tarkastelemaan Kela- ja reseptitietoja.

Meiltä voit kysyä aina neuvoa matalalla kynnyksellä, olemme ilomielin apuna! Ole yhteydessä tai poikkea apteekkiimme.

Lääkehaku-palvelusta voit tarkistaa lääkkeesi saatavuuden

Kuulumme Lääkehaku-palveluun, josta voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen valitsemassasi apteekissa sekä muun muassa lääkkeen vaihtokelpoisuuden. Opastamme mielellämme, jos kaipaat neuvoja palvelun käyttöön. 

Tutustu Lääkehaku-palveluun ›

Seuraa meitä somessa!

Sijainti Soita